"Hageselskaper"

Sommeren 2019.

I forbindelse med åpninger av utstillinger gjennom sommeren, skal v ha Hageselskaper med musikk, servering og varmt og deilig vær. Vi har søkt om skjenkebevilling for kveldene.

1.Juni kveld 

Deilig mat og god atmosfære. 

Dette er den første sommerkvelden vi pynter Fjordheim til fest, i anledning åpning av ny utstilling. Det er Anne Biringvad og Liv Rygh som fyller galleriet med installasjon og vakker kunst. Fra kl 1900 koser vi oss i den deilige hagen, blir det kjølig, trekker vi inn i den varme peisestua. Jørn Fodnestøl og Ola Thune  setter stemningen i vårkvelden og sørger for musikk.

SOMMERKVELD 

29 juni..... SOMMERUTSTILLING.

Denne Kvelden er det Annka Berget som tar med seg faren sin å priser sommeren med fin musikk. Vi dekker i hagen og ber om fint vær. Dette er lørdagen som sommerustillingen starter. I Lisesalen er det Randi Liliequist som fyller veggene. Galleri Anton fylles med Håndverksarbeider. 

Har du lyst til å kose deg med oss denne kvelden? Vips kr. 350,- til Galleri Fjordheim nr:  83833. Merk vipsen JULI. Da betaler du for Musikk og mat.  Må igjen minne om at vi har begrenset plass, så det kan lønne seg å bestille fort. 

August kveld. 

Dette blir veldig spennende.

Dette er  festdag i anledning av at Lederen vår,  Einar sigstad har utstilling på Fjordheim sammen med Ida Løkken Anstensrud. 

Åpningen vil bli klokka 12.00. 

vi nyter dagen på Fjordheim, og ber om pent vær.

Klokka 16.30. Blir det konsert med 

FRIDA ÅNNEVIK <3 Hun og gitaristen hennes Haldor, skal sette stemningen slik at denne dagen blir Helt perfekt.  Biletter 350,- kjøpes på Ticketmaster, eller ved å ringe /SMS 97625984